Fikret YERLİKAYA - Okul Müdürü

Özgeçmiş;

01/06/1982 tarihinde Amasya İli Göynücek İlçesi Alan Köyünde doğdum.İlk ve orta öğrenimimi Alan Köyünde bitirdim.Lise eğitimimi Amasya Atatürk Lisesi´nde tamamladım.Üniversite eğitimimi de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunu olarak bitirdim. 2005 yılında Diyarbakır Silvan Kayadere İlköğretim okuluna öğretmen olarak atandım. Sırasıyla Silvan ilçesinin Milli Egemenlik İlköğretim Okulu, Sulak İlköğretim Okulu ve Akdere İlköğretim Okulunda görev yaptım. 2010 yılının şubat ayında Göynücek Halk Eğitim Merkezinde sınıf öğretmeni olarak göreve başladım. Alan İlköğretim Okulunda önce sınıf öğretmeni ardından müdür yardımcısı olarak görevlendirildim.Halen Alan İlk-Ortaokulunda Okul Müdür Vekili olarak görevimi sürdürmekteyim.Evli ve bir çocuk babasıyım.

(534) 320 5922 Eposta